VORES MISSION ER AT UDNYTTE TEKNOLOGIER BEDRE TIL GAVN FOR MENNESKER OG MILJØ.

Vi lever i en fantastisk tid. Intet mindre.

Vi har værktøjer, redskaber og teknologier, der kan gøre livet for os selv, vores medmennesker og vores omverden bedre på alle måder. Desværre er det sjældent at disse ting reelt implementeres og anvendes til deres fulde potentiale.

Controel ApS blev stiftet for at adressere netop denne problemstilling, og sikre at når bygningsejere investerer i intelligente teknologier, får de fuld valuta for pengene. Det er nemlig muligt, at opnå energibesparelser, højere komfort, højere fleksibilitet, bedre funktionalitet og nemmere administration, men det kræver at de, der udfører de intelligente installationer brænder for deres felt – at de er dygtige, kreative og insisterer på at finde den optimale løsning, i stedet for den første.

Egen Medicin

Vi mener, at det er lærerigt at tage sin egen medicin – det giver os mulighed for at drage mange interessante konklusioner, og gør at vi har lettere ved at afprøve ting. Samtidig høster vi selv alle de samme fordele, vi sælger vores kunder.

Et godt eksempel på denne tankegang er vores moderne del-automatiserede tavleværksted på Vestsjælland, der lader os levere CTS tavler langt hurtigere og i konsekvent topkvalitet.

Controel ApS er et privatejet, dansk selskab.

Vi er 100% selvfinancierede, og har derfor frihed til at gennemføre langsigtede mål,
samt prioritere service og gennemskuelighed over kortsigtet profit.

.

Håndværket over Handelsskolen.

Controel blev til i foråret 2013 og har siden været præget af stabil, organisk vækst. Hos os bestemmer vi – ikke banken eller investorerne – og derfor har vi friheden til at levere den service, vi ønsker at være kendt for og til at tænke i langsigtede relationer og samarbejder. Det er en vigtig egenskab i en branche, der er domineret af fuldkommen styring på nøgletal (KPI) – for det giver sig selv at hvis målet er, at indtjeningen skal være så høj som mulig med de mindst mulige udgifter, så er kunden taberen.

I kontrast er Controel ApS nærmere en håndværksvirksomhed. Vi går op i at levere gode løsninger, at indfri potentialet i materialerne og i at levere en god serviceoplevelse. Vi kan blive helt trætte, når andre sætter sig til at diskutere entrepriseret, og hvorvidt en mangeludbedring påhviler den ene eller den anden. I stedet ser vi praktisk på tingene; hvilken indsats kræves for at udbedre manglen, og hvad kan man med rimelighed forvente som kunde?

Du kan sikkert genkende, at nogle virksomheder ledes meget kommercielt og økonomisk, mens andre ledes meget passioneret og kvalitetsbevidst. Ikke nødvendigvis i så stærke kontraster, men alligevel mærker man ofte en tydelig vægtning. Det vil du også gøre hos os – håndværket over handelsskolen.

GIRA SystemIntegrator

Controel ApS er certificeret GIRA SystemIntegrator (KNX). Det har vi været siden 2014, hvor vi blev udvalgt med tre andre installatører, til at opstarte GIRAs SystemIntegrator-koncept i Danmark.

Tridium SystemIntegrator

Controel ApS er certificeret Tridium SystemIntegrator. Det har vi været siden 2014, hvor vi blev den femte Tridium-partner i Danmark med et testresultat på 97%.

CTS Undercentral - Controel ApS

.

Lad os tale om det

…også gerne om “alternative” forespørgsler – vores systemer er meget alsidige.

Lad os tale sammen!